Opel Corsa 2015

Oh Corsa

I Kina kalder de den Buick Sail, i Japan en Opel Vita, i Australien en Holden Barina og i England en Vauxhall Corsa.

Læs mere

Kært barn har mange navne. Og det holder især for corsaen, som er en af General Motors mest solgte biler nogensinde.
Hele ni år skulle der gå før modellen fra 2006 blev fornyet. Det har Bilreview ventet på med stor spænding. En uge har vi nu trillet hundredevis af kilometer i det nye medlem af familien, og timevis af optagelser er klippet sammen til ganske få minutter.

Tag med på årets første køretur med Bilreview i den helt nye Opel Corsa.

1,0 Turbo ECOTEC, Enjoy
Prøvekørt: Januar 2015
Pris: 159.990
HK: 90
Km/l: 22,7
0-100 km/t: 11,9 sekunder

Lækker motorKun to års garanti
Gode muligheder for ekstraudstyrDyrt ekstraudstyr
Fornuftige køreegenskaber

Mitsubishi Space Star 2014

Space Star

Kære alle,

Space Star lyder som en sang Bowie kunne havde skrevet, men det er det ikke.

Læs mere

Space Star er derimod Mitsubishi’s nye bil i B-klassen, som skal vinde de tabte markedsandele tilbage for en bilproducent, som har været ramt af både tsunami og jordskælv. Bilen er spækket med udstyr til en pris som konkurrenterne dårligt kan matche. Men følger kvaliteten med, og hvordan kører bilen? Det satte Bilreview sig for at undersøge. Se med her.

Og så til udfaldet på årets julekonkurrence. Der er flere som har svaret rigtigt på fire af spørgsmålene, og vi har derfor måtte tage redaktionens kaffedåse i brug til en tilfældig lodtrækning.

Og vinderen er Marija Juksa, København.

Vi sørger for at Marija modtager den finde præmie doneret af Moma Medicine.

1,2 CVT, Intense
Prøvekørt: December 2014
Pris: 154.990
HK: 80
Km/l: 22,7
0-100 km/t: 12,8

PrisMotorvejsstøj
SamlekvalitetInformationsdisplay
PladsStyretøj

Renault Twingo 2014

Den lille frø

Da Patrick Le Quément tiltrådte sin stilling som designer hos Renault i slut-firserne fik han til opgave at designe en ikon-bil, der appellerede til andet, end blot transport.

Læs mere

Den skulle være super billig og måtte ikke konkurrere med Renaults eksisterende minibiler R5, SuperCinq og Clio.

Patrick var overbevist om, at bilen skulle have en åben og let kabine, hjulene godt ude i hjørnerne og udviklede det karakteristiske frø-agtige udseende, vi kender fra den første version.

I forbindelse med et internt opgør med mere konservative Renault-designere skulle Patrick have skrevet følgende til generaldirektøren Levy:

“The greatest risk is not to take any risks, and I ask you to vote for instinctive design against extinctive marketing”.
Levy svarede tilbage “I agree.”

Renault Twingo første generation

Twingo 1 blev en umiddelbar succes med rekordmange bestillinger allerede ved selve offentliggørelsen på bilmessen i Paris.

Bilreview har testet den nye 3. generation af Twingo for at se, hvordan Renault har forvaltet denne stolte arv. Se med her.

SCe 70 Stop & Start, Expression
Prøvekørt: November 2014
Pris: 102.400
HK: 70
Km/l: 23,8
0-100 km/t: 14,5 sekunder

Frisk anderledesBagsædeplads
Køreoplevelse i byenHøjt gulv
UdstyrKun to års garanti

Nissan Note 2014

En Nissan til folket

Nissan Note

Grænserne for “mest bil for pengene” flytter sig konstant, men det er alligevel sjældent, at man ser det så tydeligt som med Nissan Note.

Læs mere

Her er ganske enkelt tale om en overhaling, hvad brugsværdi og sjovt og nyttigt udstyr angår, og det til en pris konkurrenterne ikke kan matche.

Der er blandt andet kameraer hele vejen rundt som holder øje med trafikken og masser af plads på bagsæderne. Men Bilreview falder ikke om i næsegrus beundring, for træerne vokser nemlig ikke ind i himlen.

Se med her, når vi tager på tur med Nissan Note.

1,2 DIG-S, Acenta med Tech Pack
Prøvekørt: September 2014
Pris: 187.590 kr
HK: 98
Km/l: 23,3
0-100 km/t: 11,8 sekunder

Meget udstyrVindstøj på motorvej
God pladsKun 4 stjerner i Euro NCAP
Godt prissat

Volvo V40 2014

Svensk skønhed

Kære seere,

Så klædes træerne snart i alskens smukke nuancer og bladene finder vej ind i bilerne, hvor de slet ikke hører hjemme.

Læs mere

Oppe i skovens land, i Göteborg, har Volvo lavet deres første hatchback i mange år i et imponerende flot design og med avanceret ny sikkerhedsteknologi. Vi taler her om Volvo V40.
Se med, når Bilreview indvier efterårs-sæssonen på en regnvejrsdag i september: Volvo V40 D2, Kinetic

1,6 D2, Kinetic
Prøvekørt: August 2014
Pris: 309.900 kroner
HK: 115
Km/l: 27
0-100 km/t: 12,3 sekunder

SikkerhedKun to års garanti
BrændstofsøkonomiDyr
Godt støjdæmpetBegrænset udsyn bagud

Toyota Aygo, Citroën C1, Peugeot 108 2014

Giganternes kamp om den lille mand (m/k)

Kære seer,

Tre af de absolut mest solgte mikrobiler i Danmark rammer asfalten denne sommer i nyudviklede udgaver.

Læs mere

Der stilles i dag markant højere krav til brændstofforbrug, sikkerhed og udstyr end for blot fire år siden, og bilerne skal gerne skille sig ud med et smart nyt design. Men de må for alt i verden ikke koste en krone mere, end den gamle udgave.

Det har Toyota, Citroën og Peugeot fundet en interessant og fremsynet løsning på. Se hvilken i Bilreviews gruppeanmeldelse af Toyota Aygo, Citroën C1 og Peugeot 108.

God sommer!

1,0 VVT-i/VTi
Prøvekørt: Juli 2014
Pris: Fra 89.495/79.990 kroner
HK: 68
Km/l: 26,3
0-100 km/t: 14,3 sekunder

BagagepladsStøj
Styring og undervognIngen aktiv nødbremse
PersonaliseringsmulighederHaltende kvalitetsfornemmelse

Seat Leon 2014

Bilreview af den nye Seat Leon ST

Kære alle,

Ferien nærmer sig for de fleste og vanen tro har Bilreview derfor valgt at kigge nærmere på en familiebil og et pakæsel.

Læs mere

Denne gang den nye Seat Leon ST som har vundet store anmelderroser. Og noget skal der sandelig også til i en klasse med konkurrenter som Hyundai i30, Skoda Octavia, VW Golf og Toyota Auris.

Se med her: Seat Leon ST

2,0 TDI, start/stop, DSG, FR
Prøvekørt: Maj 2014
Pris: 357.900 kroner
HK: 184
Km/l: 21,3
0-100 km/t: 7,8 sekunder

KøreegenskaberSele ej højdejusteres
UdsynStor kardantunnel
MotorKun to års garanti

Renault Captur 2014

Ikon-bil med høj indstigning og plads til familien

Kære alle,

Der er noget ubestemmeligt over genren på den her bil. Det er som om den siger, at det kan godt være, jeg er blevet gift og har fået børn og ikke rigtigt wind-surfer så meget mere, men tjek lige de her forlygter, blink blink 😉

Læs mere

Bilreview har denne gang kastet sig over Renault Captur, som er den bedst sælgende i klassen af kompakte SUV’er i Europa.

Captur er en charlatan, der følger den nye elegante designlinje fra Clio, og som er både mere kompakt og økonomisk end forgængeren Modus.

Vil den her bil mon gøre bilreview frankofile? Ta’ med på cap-tur med Bilreview!

1,2 TCe 120 EDC, Dynamique
Prøvekørt: Maj 2014
Pris: 269.900
HK: 120
Km/l: 18,5
0-100 km/t: 10,9 sekunder

MotorGenskin i blank plastik
DesignAutomatgearet
KomfortKun to års garanti

Dacia Duster 2014

Duster støver af i SUV klassen

Kære alle,

I 90’erne væltede friværdi-firhjulstrækkere ud på den danske asfalt, ikke mindst på afgiftslettede såkaldte “papegøjeplader”, hvor bagsæderne var fjernet.

Læs mere

Det fik finanskrisen til gengæld sat en stopper for og lært danerne om glæden ved små økonomiske biler.

Men nu er det som om, at SUV-klassen (Sports Utility Vehicle) bevæger på sig igen. Og denne gang skal det være lidt anderledes som med alle retro-bølger – nu skal det nemlig være mere kompakt og økonomisk at komme op at sidde og kigge ud over de andre biler i trafikken.

Bilreview har valgt at kigge nærmere på Dacia Duster, som netop er landet i Danmark til en forbløffende lav start-pris fra 139.995 kr. Og rygtet siger, at Dacia mærket er ved at flytte sig kvalitetsmæssigt, som vi også har set det med blandt andet Skoda.

Se med her.

1,2 TCe, Lauréate
Prøvekørt april 2014
Pris: 184.990
HK: 125
Km/l: 15,9
0-100 km/t: 10,4 sekunder

Stærk lille motorMaterialekvalitet
God køreoplevelseSkrabet udstyr
Billigt ekstraudstyrMiddelmådigt gear