Opel Astra 2015

Teknik til folket

Kære seer,

Opels vigtigste bilmodel er netop landet i Danmark i en gennemgribende ny udgave.

Læs mere

Det er Astra vi taler om, og kun et par skruer skulle efter sigende være genbrugt fra forgængeren. Bilen har fået en ny platform og tabt sig mellem 130 og 200 kg. afhængig af model. Vi siger farvel til tredørsudgaven, og så er der til gengæld blevet plads til at udvikle nye motorer, og de mest avancerede matrix-lygter familieklassen endnu har set. Lygterne kører konstant med et kraftigt hvidt fjernlys og indstiller sig gradvist i forhold til modkørende, så de ikke blænder. Og så er Opel Astra netop blevet 5.000 – 20.000 kr. billigere efter regeringens afgiftnedsættelse.

Bilreview har gravet dette nye flagskib ud af en snebunke i Virum og kørt rundt i det Sjællandske snevejr for at kigge lidt nærmere på sagerne.

Tag med på tur her.

1,0 ECOTEC, Enjoy
Prøvekørt: November 2015
Pris: 253.890,-
HK: 105
Km/l: 23,3
0-100 km/t: 11,2 sekunder

MotorKun to års garanti
UdstyrBagagerum
KøreoplevelseFralægningsplads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *