Honda Jazz 2016

Jeg vil male dagen gul

Så er der atter nyt fra øbuen langt ude i Stillehavet, landet der gav os Manga, Sushi og Karate.

Læs mere

Og det er altid spændende, for nok har de importeret et par gode ideer hist og her, men først og fremmest, så er japanerne originale og måske lidt stædige. Altså på den gode måde. Ambitiøst anderledes og vedholdende.

Honda er måske bedst kendt for sine motorer og motorcykler, men de har faktisk kastet sig ud i alverdens spændende sager lige fra robotter over fly og til haveredskaber. Og denne alsidighed finder på mange måder også sit udtryk i den nye Honda Jazz, en mindre bil i B-klassen, som byder på ombygningsmuligheder som et mindre Ikea-varehus og bagsædeplads som i en Mercedes.

Ja, det måtte Bilreview lige kigge lidt nærmere på. Og gul syntes Honda Danmark, at vores testbil skulle være. Gul som solen over Japan. Japan (Nippon eller Nihon: 日 (sol) 本 (ophav), bogstavelig «solens ophav»).

Tag med på tur i Honda Jazz 1.3 V-TEC Comfort

1,3 i-VTEC, Comfort ADAS
Prøvekørt: Januar 2016
Pris: 170.000,-
HK: 102
Km/l: 20
0-100 km/t: 11,3

BagsæderMultimediesystem
KøreegenskaberStøjende motor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *