Suzuki Vitara 2015

Bilreview højt oppe at sidde

Denne gang vender Bilreview tilbage til en stor ny trend, små SUV’ere, eller Cross-over som de også kaldes.

Læs mere

Der kører over 30.000 Suzukis Vitara rundt på de danske veje fra dengang i 00’erne, hvor man pludselig kunne få en 4-hjulstrækker og komme højt op at sidde som privatperson uden at betale fuld afgift med de såkaldte “papegøje-plader”.
Det er knap så økonomisk attraktivt mere og forbrugernes smag har forandret sig i retning af en mere personbilsagtig størrelse, komfort og sikkerhed. Suzuki har lanceret afløseren som skal løfte Vitara ind i 10’erne, og den danske importør har nu forhandlet så konkurrencedygtige priser hjem, at du faktisk kan komme op at sidde i en SUV, og med alle sæder i behold, for under 200.000 kr.

Det måtte Bilreview kigge lidt nærmere på. Se med her.

1,6 benzin, Exclusive
Prøvekørt: Juni 2015
Pris: 264.990,-
HK: 120
Km/l: 18,9
0-100 km/t: 11,5 sekunder

PrisInfotainmentsystem
SikkerhedsudstyrIngen turbo
Køreoplevelse

One Reply to “Suzuki Vitara 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *